Pojdi na glavno vsebino

7 koristi učinkovitega upravljanja delovnega časa pri vodenju in prodaji B2B

Pred kratkim sem prebral članek, v katerem avtor razlaga, kako lahko z upravljanjem časa hitro in preprosto zaslužimo veliko denarja.  

Njegov nasvet se glasi, naj vsak dan vstanemo četrt ure prej kot običajno, petnajst minut množimo s številom delovnih dni in zneskom, ki ga zaslužimo v eni uri ter izračunamo dodatni prihodek. 

Tako preprosto sicer ni, vendar z učinkovitim upravljanjem delovnega časa pri vodenju in prodaji B2B lahko pridobimo več pomembnih koristi.

Prva je zagotovo, da v enakem času opravimo več svojih obveznosti.

Druga je, da z določanjem prioritet izvedemo več pomembnejših nalog, kar vpliva na naše rezultate in osebno uspešnost.

Tretja pridobitev je, da počnemo prave zadeve ob pravem času, saj ni vseeno, kdaj se na primer ukvarjamo z administracijo in s kupci.

Četrta, pri učinkovitem upravljanju časa smo bolj mirni in manj zaskrbljeni, ker imamo svoje obveznosti ves čas pod nadzorom.

Peta korist je, da nam neizvedenih nalog ni treba nositi domov in jih opravljati v prostem času.

Šesta je, da imamo zaradi tega več kakovostnega prostega časa zase in svoje bližnje. Nič kaj dosti nam namreč ne pomaga, če smo sicer doma, vendar stalno mislimo na delo in službene obveznosti.

Sedma korist pa je skrb za zdravje, saj stalna (pre)obremenjenost in pomanjkanje časa povzročata stres, ki postopno vpliva na razvoj različnih bolezni.

Če vas torej zanimajo praktični nasveti, kako lahko dosežemo navedene koristi ter se razbremenimo kroničnega pomanjkanja časa in smo pri svojem delu bolj uspešni, se nam pridružite na spletnem usposabljanju z naslovom »Učinkovito upravljanje delovnega časa pi vodenju in prodaji B2B«, ki bo v četrtek, 22.4.2021, od 9. do 11.ure, v okolju Zoom.

Vse informacije in možnost prijave pa so na tej povezavi. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...