Pojdi na glavno vsebino

[Novo] Poletna Online šola za uspešno prodajo B2B

Glede uspešnosti prodaje poslovnim kupcem imam dobre in manj dobre izkušnje. 

Manj dobre so, da je prodaja B2B danes zahtevnejša, kot je bila v preteklosti. 

Razlogov je več; od široke dostopnosti podatkov, zaradi česar se kupci o izdelkih, storitvah in rešitvah odločajo vse bolj samostojno, do načinov sprejemanja prodajnih informacij in ne nazadnje koronavirusa, ki je omejil ali povsem onemogočil nekatere ustaljene prodajne pristope.

Dobre izkušnje pa so, da prodaja B2B ni znanost, temveč deluje po jasnih in razumljivih načelih, ki se jih lahko naučimo in jih učinkovito uporabljamo v praksi. 

Čeprav imamo na voljo tudi številne brezplačne informacije o prodaji, večina ni pretirano praktično uporabnih iz nekaj razlogov. 

Prvič, ker skoraj vsi avtorji govorijo o prodaji na splošno in ne upoštevajo posebnosti poslovnega okolja. Drugič, ker večina avtorjev obravnava samo trženjski del prodajnega procesa ter le redki osebno in dolgoročno sodelovanje s poslovnimi kupci. In tretjič, ker so informacije običajno nepopolne, da vzbudijo potrebe po nakupu izobraževalnih izdelkov in storitev. 

Če torej želite izboljšati lastne ali rezultate svojih prodajnih sodelavcev, se nam pridružite na »Poletni Online šoli za uspešno prodajo B2B«, ki bo potekala avgusta.

Vse informacije in možnost prijave pa so na tej povezavi.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...