Pojdi na glavno vsebino

Poletje je odličen čas za izobraževanje o prodaji B2B

Ko govorimo o uspešnosti prodaje B2B imamo dve možnosti. Lahko še naprej delamo, kot delamo in dosegamo približno enake rezultate. Ali pa izpopolnimo svoje znanje, se izognemo učenju na nepotrebnih napakah ter izvemo, kaj in kako v prodaji B2B zares deluje. 

Pred nami je poletje, ki je iz več razlogov dober čas za izobraževanje o prodaji. 

Prvič, ker se prodajne aktivnosti preko poletja za mnoge nekoliko umirijo in smo bolj sproščeni. Začnejo se dopusti, ko smo nekaj časa odsotni sami, nekaj časa so odsotni naši kupci, zato se povpraševanja, sestanki in sprejemanje nakupnih odločitev večinoma malo zamaknejo. 

Drugič, ker imamo zaradi manj prodajnih aktivnosti več časa. Zakaj bi ga zapravljali za kofetkanje, pospravljanje miz in podobno, če ga lahko porabimo veliko bolj koristno. 

In tretjič, po poletju nas čaka zadnja tretjina leta, ki je za številne ponudnike najbolj naporno obdobje. Ko poslovni kupci oddajo večino svojih naročil, zato se trudimo, da bi bili izbrani ponudnik. Ko lahko na to marsikdaj vplivamo sami, če vemo, kako. In ko je treba tudi znati uspešno zaključiti prodajo. 

Seveda vse ni samo rožnato. Zaradi dopustov je včasih nekoliko težje zagotoviti prisotnost vseh zaposlenih, ki jim je izobraževanje namenjeno, vendar se najde rešitev. 

Če torej razmišljate o poletnem prodajnem izobraževanju za ožji ali širši krog zaposlenih, lahko preverite ponudbo izobraževanj Uspešna prodaja B2B, ki vključuje naslednje teme: 

  • 11 orodij za uspešno prodajo B2B
  • Telefon kot orodje za uspešno prodajo B2B
  • Spletna stran kot orodje za uspešno prodajo B2B
  • Kako izvedemo uspešne B2B prodajne predstavitve
  • Prodajni proces za uspešno prodajo B2B
  • Prodaja za vodilne - 7 ključev za uspešno prodajo B2B
  • Uspešna prodaja B2B »A la Carte« 

Izvedba poletnih izobraževanj je na voljo od 20. julija do 31. avgusta, zato si je dobro termin, ki vam najbolj ustreza, zagotoviti čim prej. 

Če bi namesto lahkotnega počitniškega branja raje izvedeli kaj koristnega o prodaji B2B, pa boste uporabno literaturo našli tukaj.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...